Известие

Collapse
No announcement yet.

Стопа на 166-цата не свети от едната страна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стопа на 166-цата не свети от едната страна

Здравейте,колеги искам да попитам:от дясната страна стопа който е на багажника(не този който е на задния калник)спря да свети,проверил съм крушката е здрава,фасунгата също е здрава.На таблото като дам check-бутона ми оставя да свети една жълта крушка около 40 сек и изчезва.Отварях разхглабях и неможах да разбера откъде идва проблема.Някой ако знае нещо по въпроса моля да помогне

може да изглежда само здрава, опитай с друга. Има ли захранване фасунката
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от alfaromeo166_sofia Покажи съобщение
      Здравейте,колеги искам да попитам:от дясната страна стопа който е на багажника(не този който е на задния калник)спря да свети,проверил съм крушката е здрава,фасунгата също е здрава.На таблото като дам check-бутона ми оставя да свети една жълта крушка около 40 сек и изчезва.Отварях разхглабях и неможах да разбера откъде идва проблема.Някой ако знае нещо по въпроса моля да помогне
      гуфрето дето е от ляво като дигнеш багажника при мен от там беше проблема от свиване (отваряне затваряне) се късат кабелите вътре ако искаш го цепни ако искаш го измъкни по твой избор за да имаш достъп до кабелите в него прегледаи ги ако има скъсани ги поправи
      Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

Да и при мойта беше в гофрирания шлаух вътре имах кабелчета скъсани, след като ги поправих проблема беше решен!
        Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Аз ли нещо не съм наясно с колата си или страничните стоп светлини се намират в телата на калниците (двойна крушка за габарит и стоп 5/21 W).

Ако е така, за какви стоп светлини на капака става на въпрос?
          Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:37.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Да не би колегата да говори за светлините за мъгла!
            Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

http://prikachi.com/images/978/7191978N.png

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                На тази скица не са означени габаритните светлини на капака.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  На тази скица не са означени габаритните светлини на капака.
                  Мисля, че човека използва думат стоп условно, както всички нас.
                  Схемата е на Осрам. Подробностите са в допълнителното описание.
                  Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:20.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Мисля, че човека използва думат стоп условно, както всички нас.
                    Схемата е на Осрам. Подробностите са в допълнителното описание.
                    В приложението на Osram не мога да намеря 5 - ватовите габаритни крушки от капака на багажника.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Мисля че колегата трябва да уточни за коя точно светлина не работи на габарита или стопа за мъгла на капака ли става дума или за габарита или стопа на калника
                      ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

При 166, освен проблемните места, които са изброени, проблема може и да е в "клюкарката".
                        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                        sigpic

Comment

Значи,говора за габаритите на колата като ги светнеш,отзад на колата светат четири крушки,две на задния капак и две на панела на калниците от двете страни.Не говора за светлините за мъгла.Мисля да провера кожуха където се сгъват кабелите,наистина има логика да е от там.Крушката съм я сменял и не дава резултат.

---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 13:03 ----------

Само немога да разбера как да издърпам снопа с кабели като,той е залепен с някаква заводска лепенка като изолир банд(от плат),ще трябва да го режа а не ми се иска много.

---------- Post added at 13:06 ---------- Previous post was at 13:04 ----------

Comment

разкачи корите, освободи кабелите, за да може да плъзнеш гофрето и да видиш кабелите, може да пробваш и само като местиш кабелите дали ще светне.
                            Аз срязах целия сноп кабели без да режа гофрето и сложих нови силиконови кабели дълги около 50 см всеки

Comment

Преди да спре тотално да свети,от време на време като отварях капака светваше и като го затвора гаснеше.Има логика сега ще го пробвам това нещо

Comment

Working...
                              X